Kalender

Her kan du bestille den

nye Vorupør-kalender

Sidste år havde Vorupør Havbåde pæn succes med at udgive en Vorupør-kalender, som blev sat til salg i starten af august. Alle blev solgt. Nu har vi fundet 13 nye motiver fra årets gang i vores lille by, som mange gæster sætter så stor pris på.


Derfor håber vi, at salget igen i år kan tilføre et vigtigt bidrag til foreningens arbejde med at bevare den sejlende kulturarv - senest med købet og restaureringen af båden T268 Viking.


Også I år har vi fået flere billeder stillet vederlagsfrit til rådighed, bl.a. af den dygtige naturfotograf Shanti Lfe, Kim Vester Boll, Peter Bak, Michael Vendelbo, Signe Mørch Allerslev og Jimmy Munk Larsen, samt et antal fra foreningens sekretærJens Utoft, der også har stået for opsætningen. 


Vi synes selv at kalenderen er blevet rigtig flot og håber derfor, at vi kan friste dig til at købe et eller flere eksemplarer. T.h. kan du se, hvilke motiver kalenderen indeholder. Den er trykt i A3-format (297 x 420 mm) som spiralkalender lige til at hænge op.

Selv om vi har fået et pænt tilskud fra LAG Thy-Mors til købet og restaureringen, skal vi selv finansiere mindst halvdelen af udgiften. Derfor har vi hårdt brug for pengene.


Kalenderen kan købes for 100 kr. hos Meny i Vorupør samt hos vores formand Allan Munk, Fiskervej 52, Vorupør og sekretær Jens Utoft på Åstien 3 i Skive. Desuden bliver det muligt at købe den til en lidt højere pris hos Bog&Ide i Nykøbing Mors og hos Bog&Idé i Skive. 

Hvis du vil have kalenderen tilsdendt, kan du benytte nedenstående bestillingskupon. Her vil der være et tillæg på 60 kr. til forsendelse i Danmark. Beløbet forudbetales på MobilePay på 523522 (du kan scanne QR-koden til højre).


Til udlandet fremsendes faktura.


Ved betaling angives navn og antal kalendere.