Kalender

Her kan du bestille den

nye Vorupør-kalender

Sidste år havde Vorupør Havbåde pæn succes med udgivelse af en Vorupør-kalender. Vi fik trykt 470 eksemplarer, som blev sat til salg i starten af november, og alle blev solgt. I år har vi været lidt tidligere på færde for at se, om vi kan afsætte nogle af dem til sommerens mange turister. Vi mener, det er et godt ferieminde. Derfor har vi denne gang fået trykt dobbelt så mange 

I år har vi fået flere billeder stillet vederlagsfrit til rådighed af den dygtige Vorupør-fotograf Susanne Olander og igen i år et antal fra foreningens sekretær, samt et enkelt fra Kim Immersen fra Hundborg. Vi synes selv at kalenderen er blevet rigtig flot og håber derfor, at vi kan friste dig til at købe et eller flere eksemplarer. T.h. kan se, hvilke motiver kalenderen indeholder. 

Da vi samtidigt forhandler med et konkursbo om køb af en endnu en havbåd, der er bygget i Vorupør i 1967, har vi hårdt brug for pengene. Derfor koster kalenderen i år 100 kr. pr. stk.

Kalenderen kan købes til denne pris hos Meny i Vorupør og i receptionen hos Hotel Havbadet, samt hos vores formand Allan Munk, Fiskervej 52, Vorupør og sekretær Jens Utoft på Åstien 3 i Skive. Desuden bliver det muligt at købe den til en lidt højere pris hos Bog&Ide i Nykøbing Mors og hos Skive Boglade i Skive. 

Hvis du vil have kalenderen tilsdendt, kan du benytte nedenstående bestillingskupon. Her vil der være et tillæg på 60 kr. til forsendelse i Danmark. Beløbet forudbetales på MobilePay på 523522 (du kan scanne QR-koden til højre).


Til udlandet fremsendes faktura.


Ved betaling angives navn og antal kalendere.